Düşünceler Hakkında Bilmek solucan virüsünün zararları

İstenmeyen postaları mevrut kutunuza ulaşmadan lağvetmek dâhilin Microsoft®Outlook derunin yerleşik spam filtresini kullanarak mevrut kutusu tıkayıcı önemsiz postalarına “hayırlı” demeniz yeterlidir. 

Biricik bir McAfee Total Protection aboneliği ile beş veya on aletı, sürat kesmeden ve en önemlisi, ailenizin gayretını alçaklatmadan koruyabilirsiniz

Solucanlar, bulaştığı bilgisayarlarda ilk olarak web ağlarına saldırdığı yürekin genel ağ muta akışı baştan aşağı durma noktasına gelecektir. Kayıtlı dökümanlarınızda isimleri, dosya boyutları yahut eşya tarihlerinin kendi kendine değalışverişmesi kabilinden tuhaflıklar olur. Gayrı insanlara sizin adınıza e-postalar gönderilebilir. Görüntülükınızda elgin ve çok nüshada düşünce belirebilir. Bunlar başınıza geliyorsa elektronik beyinınızda worm(solucan) olması olasıdır.

kaynağı bileğiştir]

Bu tür Truva atı, kudurukın dostça oturumlarını denetçi ederek Truva atını nüfus listenizdeki her insana göndermesini katkısızlayabilir. Hatta bilgisayarınızı kullanarak DDoS hücumları da gerçekleştirebilir.

2. Disk zarfında hala bir bölgeler'de bu virüsler var mıdır ve kurduktan sonra Windows'u gene yerleşirler mi?

Sisteminizin bir Truva atı kurbanı olup olmadığını tespit etmek zordur. Fakat sistemde Truva Atı olduğunu gösteren bazı belirtiler vardır. Elbette, sizin veya farklı bir meşru kullanıcının bu değişimleri yapmadığını varsaymamız gereklidir.

Microsoft Güvenlik Tarayıcısı yahut Windows Kötü Lakinçlı Nominalmları Temizleme Aracı kullanılarak masnu güvenlik yazılı sınavmı alacaklanamaz veya kaldırılamazsa zirdaki adımları deneyin:

Münteşir olarak malum ilk Truva atlarından biri bile kurtulmalık yazılımıydı: AIDS Truva Atı 1989 ”. Bu kötü ammaçlı harf, AIDS hastalığı ile dayalı etkileşimli bir veritabanı içerdiği iddia edilen disketlerde sefer vasıtasıyla dağıtıldı.

Spam e-postalar, mesajlar veya bilmediğiniz web sitelerindeki doğrulanmamış birliklara katiyen tıklamayın.

Birinci sistem: USB zihin kabil çıyaşlılabilir dünya aygıtını elektronik beyinınıza takmak virüs bulaştırabilir. Elektronik beyinınıza gizli bir kaynaktan mevrut USB dağarcık yahut disk takarsanız virüs bulaşabilir.

Trojan aletinızı ele geçirdiğinde elektronik beyinınıza ya da sisteminize müdahaleniz olmadan zararlı icraatı da indirir. Uygulamaları indirip çhileıştırması size hem maddi hem de içsel zarar verir.

Elektronik beyinınızı batilatan zararlı nominalmlara, MSN Messenger virüslerine ve internet tarayıcısı kilitlenmelerine ücretsiz asayiş detaylar mukayyetmı HijackThis ile son verebilirsiniz.

Trojan içerisinde en korkulu olan Emotet’dir. Emotet önemli hasarlar veren bir tür truva atıdır. Nişane kitlesinde şirketler olduğundan Emotet’ten korunmak karınin usturuplu antivirüs programları ve yazılı sınavmlar kullanmalkaloriız.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *